Administrere brukere
Gjennom delen Administrer brukere kan administratorer se, søke i og administrere alle brukerkontoer som er opprettet på serveren.
Administratorer kan også redigere individuelle kontoer ved hjelp av rullegardinmenyen for handlinger som er tilgjengelig for hver bruker.
Brukerfaner
Bruk fanene øverst på siden for å bytte mellom ulike kontostatuser.
| Tab | Tekniske beskrivelser |
|---|---|
| Aktiv | Brukere som for øyeblikket har tilgang til Greenlight ved hjelp av kontoen sin. |
| Venter | Brukere venter på godkjenning fra administrator før de får tilgang. |
| Utestengt | Brukere som har blitt nektet tilgang eller eksplisitt utestengt. |
| Slettet | Brukere hvis kontoer er slettet av en administrator. |
Søke og filtrere brukere
Søkefeltet kan brukes til å finne brukere etter:
- Navn
- Brukernavn
- Autentiseringsleverandør
- Kontoopprettelsesdato
Du kan også filtrere brukere etter rolle. Klikk på et hvilket som helst rollemerke i Rolle-kolonnen for å bare vise brukere som er tilordnet den rollen.
Slette kontoer
For å slette en konto, velg Delete fra rullegardinmenyen for kontohandlinger.
Når kontoen er slettet, flyttes den til Slettet fanen.
Fra Slettet I fanen kan administratorer enten gjenopprette kontoen og tilhørende rom, eller fjerne den permanent fra systemet.
Permanent slettede kontoer kan ikke gjenopprettes.
Brukere med kontoer som er slettet permanent, kan registrere seg på nytt med samme e-postadresse.
Forby kontoer
For å utestenge en bruker, velg Utesteng bruker fra rullegardinmenyen for kontohandlinger.
Utestengte brukere flyttes til Utestengt fanen og har ikke lenger tilgang til Greenlight.
Utestengelse hindrer også brukeren i å opprette en ny konto med samme e-postadresse.
Slå sammen brukerkontoer
Hvis to kontoer må slås sammen, kan administratorer bruke funksjonen for kontosammenslåing.
Under en sammenslåing blir én konto den Primærkonto og den andre blir Konto som skal slås sammen.
Alle rom som tilhører kontoen som slås sammen overføres til hovedkontoen. Når overføringen er fullført, slettes den sammenslåtte kontoen permanent. Ingen andre brukerdata overføres.
For å utføre en sammenslåing, åpne rullegardinmenyen for kontohandlinger for hovedkontoen og velg FlettDu kan deretter søke etter kontoen du vil slå sammen ved å bruke enten brukerens navn eller e-postadresse.
Overførte rom får automatisk prefikset (Fusjonert)Mottakerkontoen kan deretter gi nytt navn til, redigere eller slette disse rommene etter behov.
Redigere kontoer
For å redigere en brukerkonto, velg Rediger fra rullegardinmenyen for kontohandlinger.
Administratorer kan endre følgende kontoinformasjon:
- Navn
- Epostadresse
- Tildelte roller
- Standardspråk
- Profilbilde
Redigering av brukerroller
Brukerroller kan administreres fra redigeringsskjermen for kontoen.
For å fjerne en rolle, klikk på x ved siden av rollenavnet. For å tilordne en rolle, velg den fra rullegardinmenyen for roller.
Administratorer kan bare tildele eller fjerne roller som har lavere prioritet enn den høyest tildelte rollen.
Selv om brukere kan ha flere roller, brukes bare rollen med høyest prioritet når tillatelser bestemmes.
Tilbakestilling av brukerpassord
Hvis en bruker glemmer passordet sitt, kan en administrator sende dem en e-post for tilbakestilling av passord.
Åpne brukerens konto ved hjelp av Rediger, klikk deretter Reset user passwordGreenlight vil sende brukeren en e-post med instruksjoner for å opprette et nytt passord.
Afrikaans
العربية
български
বাংলা
Čeština
Dansk
Deutsch
Ελληνικά
English (US)
Español
فارسی
Suomi
Français
עִבְרִית
हिन्दी
Bahasa Indonesia
Italiano
日本語
한국어
Latviešu valoda
Bahasa Melayu
Nederlands
Norsk Bokmål
Polski
Português
Русский
Kiswahili
Svenska
ไทย
Türkçe
Українська
Tiếng Việt
简体中文
繁體中文